3r ESO. Fotobabble del Classicisme

Amb els alumnes de 3rB comencem el Classicisme i per saber quins són i què van fer els principals compositors d'aquest període, elaborarem una imatge parlant: una "Fotobabble".

Es tracta d'una senzilla activitat feta amb una eina, Fotobabble, que ens permet posar una foto i gravar un text relacionat amb la foto. Seguirem aquest tutorial: TUTORIAL FOTOBABBLE.

Nosaltres farem una petita biografia dels compositors més destacats del Classicisme com són: F.J.Hadyn, W.A.Mozart y L.v.Beethoven. També van destacar, tot i que no són tant coneguts tres fills de Bach: Wilhelm Friedemann Bach, Carl Philipp Emanuel Bach i Johan Christian Bach. Finalment també podem parlar d'Antonio Salieri que té un paper destacat en la pel·lícula "Amadeus" de Milos Forman. Escolliu el músic que més us vingui de gust.

Heu de tenir en compte que abans de començar a gravar heu de tenir el text elaborat (no s'hi val copiar!) que ha de tenir unes 150 paraules com a molt. El text ha de donar dades biogràfiques d'interés i parlar de les seves obres més importants. Ah, i sempre és interessant posar-hi alguna xafarderia sobre el músic en qüestió, que faci l'escolta més interessant.

Un cop acabat el Fotobabble, l'embediu en el vostre bloc. Per fer-ho us anirà bé seguir aquest tutorial: COM POSAR UN EMBED AL BLOC?




Los comentarios están cerrados.