“SCARBOROUGH FAIR” de Simon&Garfunkel

Avui escoltarem SCARBOROUGH FAIR. Es tracta d’una cançó tradicional anglesa d’autor desconegut. Ha estat versionada en multitud d’ocasions i potser la més coneguda sigui la del duo Simon i Garfunkel, des que va aparèixer en la pel · lícula El graduat.

Simon and Garfunkel va ser un duet de música folk rock format per Paul Simon i Arthur o Art Garfunkel, molt populars els anys 60. Algunes de les seves cançons més conegudes són The Sound of Silence (El so del silenci), Mrs. Robinson (Senyora Robinson), i Bridge Over Troubled Water (Pont sobre aigües turbulents).

A més, han rebut uns quants premis Grammy i són al “Rock and Roll Hall of Fame”. El 2004, la revista Rolling Stone classificava Simon i Garfunkel al núm. 40 de la seva llista 100 Greatest Artists of All Time (Els 100 artistes més grans de tots el temps).

He triat aquesta bonica cançó popular anglesa “SCARBOROUGH FAIR” que aprendrem a tocar amb flauta per ensenyar-vos quins són els signes de perllongament, concretament: la lligadura.

En aquest wix us parlaré de l’origen de la cançó, la podreu escoltar i després analitzarem la partitura per, finalment, tocar-la amb flauta.

Espero que us agradi !!!





Los comentarios están cerrados.