La invenció de Hugo. Treballs 4tESO

Aquests són els últims treballs que han fet els alumnes de 4tESO aquest curs 2014-15 que ja quasi s'acaba. Els han fet amb Smore, una eina 2.0 per crear pàgines web d'una manera molt vistosa i senzilla.

L'últim més de classe l'hem dedicat a preparar el Concert de Primavera i també hem estat veient i analitzant la pel·lícula que Martín Scorsese va fer l'any 2011 com a homenatge a la història del cinema: "La invención de Hugo"

De tots els treballs m'agradaria destacar el que han fet l'Alícia Secaduras i l'Helena Gassull.  Ja veureu que us treball molt complet i a més, han utilitzat codis QR per introduir informació sobre la música. si voleu saber què hi ha al darrere de cada codi us aconsello que utilitzeu Bidi  una app compatible amb IOS i Android per llegir els codis.

També m'agradaria destacar el que ha fet l'Adrià Salcedo. Ha fet un bon anàlisi i a més hi ha posat una imatge interactiva feta amb  Thinglink sobre el director de la pel·lícula Martin Scorsese.


També podeu veure els altres treballs clicant damunt de cada enllaç: Adrià Martín, Gemma Canals, Christian Benavente, Laura Garcia, Berta Jara, Andrea Molinero, José Miguel Villa, Manel López






Los comentarios están cerrados.