Blowing in the wind amb FLAUTA per el Dia de la Pau

http://fterensi.wix.com/escolta-ho-en-el#!
El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) És el dia que es commemora la mort de Mahatma Ghandi i ja des de l'any 1964 s'ha establert com un dia per parlar i reflexionar de la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. 

Nosaltres aprofitarem per tocar  Blowing in the wind  de Bob Dylan, un cantant i compositor que ha fet molt per la pau i premi Nobel de Literatura el 2016.

Nascut als Estats Units l'any 1941 ha estat tot un referent en el món de la música folk i de la música rock. Ell i altres joves de la seva generació estaven convençuts que amb les seves cançons podien combatre la injustícia, la desigualtat i la guerra. Flora Terensi, ha fet un magnífic treball de recopilació de les diferents versions que s'han fet d'una de les seves cançons més famoses "Blowing in the wind" (Escolta-ho en el vent). Podrem escoltar-la en català, en castellà i en anglès (que és la versió original), i a més la podrem tocar amb la flauta.
https://www.noteflight.com/scores/view/d3e5559640fd354ab260ecec55fb1a9a83a668a5 
A més de l'àudio que hi ha en el Wix, també podeu utilitzar la partitura en Notelflight. 



Los comentarios están cerrados.