CÀRRECS A L’AULA DE MÚSICA

L'any passat vaig començar a fer servir càrrecs a l'aula de música. Realment em va funcionar molt bé tenir organitzat certs aspectes que em van facilitar la feina: repartir fulls, instruments, recollir l'aula, tenir un ajudant....

Us explico com ho feia:
A un racó de l'aula tenia una pissarra "Vileda" amb cel.lo de colors creant 5 separacions, una per cada grup classe que tinc de 3r a 6è (tinc un grup de doble linia).
Amb cada grup tenia uns encarregats a realitzar unes determinades tasques, i aquests encarregats els canviava a cada principi de mes.

Els càrrecs que tinc són:
MATERIAL :
Dos persones que m'ajuden a repartir qualsevol material: fulls, instruments, colors...
SECRETARI:
Una persona que em podria ajudar per si algú ha de fer alguna cosa fora de l'aula (fotocopies, buscar algun  mestre...)
PISSARRA:
Quan acaba la classe l'encarregat de pissarra la neteja si és que està escrita.
LLUMS I PERSIANES:
La meva aula té moltes finestres, així que l'encarregat de llums i persianes les ha d'obrir i tancar quan entrem (el primer grup del matí) i sortim (l'últim grup del dia).
ÚLTIM DE LA FILA:
L'encarregat es posa l'últim de la fila al sortir i vigila que ningú es deixi material a l'aula (sobretot les flautes!) i tanca la porta. Em fa un gest d'OK a mi que estic a fora amb la fila feta esperant i marxem tots cap a la classe en silenci.
FARISTOL:
Aquest curs he afegit el càrrec de faristol. Resulta que he tret totes les taules de música, així que he comprat uns faristols per posar les partitures de la flauta, o d'altres... Així que necessitaré a un parell de nens que m'ajudin a posar-los i treure quan siguin necessàris.

Aquí us deixo els cartellets que vaig fer. N'hi ha alguns que ja surten pel pinterest, però jo me'ls he retocat una mica i he afegit d'altres. Depèn de si tinc tutoria o no, també agafo uns o altres.

Creus que m'he deixat algun càrrec ? Tú com ho organitzes ?
Deixa el teu comentari !





Los comentarios están cerrados.