Música Les Dunes 2011-09-13 18:05:00

BENVINGUTS AL NOU CURS 2011/2012

Comença un curs de nou i segur que trobarem moments de tot tipus. Els membres del Departament de Música de l´IES LES DUNES de Guardamar vos desitgem el millor.

Durant els primers dies prendre bé nota dels materials que necessiteu per a la classe de música, del contingut del curs, de la mecànica de les classes i, dels criteris de qualificació.

Cada curs introduirem alguna novetat en la web. En el menú superior hem renovat la pestanya inici. Cada tema té multitud de recursos, fitxes de treball i recordar la importància de l’apartat de la barra lateral on vénen les partitures i els àudios de les cançons a treballar en cada tema.

En el curs que ara comença s’introduïx com a novetat valorar la consecució de competències bàsiques en totes les assignatures. Aconseguir una competència bàsica només és possible si hi ha treball i voluntat de ser competent. Per això és fonamental que realitzeu les activitats, fotocòpies, etc., que es proposen en cada tema, fer bé els exàmens i la pràctica de cançons.

Si teniu qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

L’Equip de Música Les Dunes.



Los comentarios están cerrados.