"Paisatges sonors de La Selva del Camp" a la Code week

Amb els alumnes de 2n ESO estem treballant el tema del So i de les seves qualitats. Quan parlem d'aquest tema descobrim que la Música no només està feta de So, sino que també té Sorolls i Silencis. També parlem de què és la Contaminació acústica i dels perjudicis per a la nostra salut quan estem sotmesos a un excés de soroll. 

Ens hem inscrit a la Code week (la setmana de la programació i utilització de la tecnologia a nivell europeu) amb un treball que hem titulat: "Paisatges sonors de La Selva del Camp" . Aquest treball  és també una col·laboració amb el bloc El sonido que habito.

L'any passat es va decidir el 22 d'Octubre com a Dia Mundial del So. Una de les finalitats d'aquesta celebració, és el de fer prendre consciència sobre el paper que té el so com a mitjà d'expressió. Aquest punt coincideix plenament amb un dels objectius del nostre treball sobre el paisatge sonor del nostre entorn.

Teniu els pas a pas del que farem, les aplicacions que utilitzarem i els tutorials en el document adjunt que també us podeu descarregar si voleu.


 Audioboom (Apple) Audioboo (Android)

En aquesta imatge hi ha unes quantes indicacions per començar a conéixer Audiboom





Los comentarios están cerrados.