LES FAMÍLIES INSTRUMENTALS

Com estem trebllant les famílies instrumentals i la disposició dels instruments a l'orquestra aquí us deixo unes activitats per repassar. Algunes estan fetes per mi, altres són de professores d'altres instituts i alguns són vídeos que ja hem treballat a classe ah!!! i uns quants jocs elaborats per Paola Oliva que tant us agradant.



Els instruments i les seves famílies. Llegiu i mireu amb atenció. En aquest wix trobareu tot el que hem treballat a classe.Pareu atenció perquè us farè una pregunta que apareix en aquesta presentació.









Mireu ara aquests dos vídeos, ja els hem vist a classe però els podeu tornar a repassar




 



En aquest mapa conceptual elaborat per Mª Jesús Camino podràs  repassar els instruments. Recorda que com a deures has de copiar-ho en un full i lliurar-m´ho al següent dia de classe.(només l'esquema de les tres famílies instrumentals)











Aqui tens tres jocs elaborats per Paola Oliva i Cristina Martínez, llegeix abans  de començar a jugar  les regles dels jocs. Recorda que tens un temps per fer-ho, has de ser ràpid si vols guanyar!!!!!!!

                                                             LES PARELLES                                


                                               LA GUERRA DE LES PARAULES



                                                      EL MINER BOIG



Fem ara uns mots encreutats dels instruments:



I per acabar fareu ara les vostres composicions utilitzant diferents instruments. Aquest és un joc que he trobat en el bloc de Mª Jesús,NOTESSIMO, conté gran quantitat d'instruments per crear música.... proveu les vostres habilitats compositives.



RECORDEU: podeu deixar comentaris o qualsevol dubte que tingueu.No us oblideu de posar el vostre nom !!!!!








Los comentarios están cerrados.