El barroc musical

Per al tema del barroc utilitzarem diferents i interessants  recursos tots ells elaborats per professores i professors de  diferents instituts.



Començarem amb aquesta presentació de la Paola Oliva que ens parla del context i de la música en l'època barroca. Un interessant  recurs en l'eina slideshare.










Fantàstic Wix fet per l'Adelaida Ibañez del blog músicaselvatge.com.Trobem informació de diferents compositors,i característiques de l'estil barroc de diferents països europeus.






En aquest Popplet trobarem les diferents formes vocals i instrumentals barroques completades  amb insteressants vídeos.







 Paola Oliva també ens ofereix aquests interessant recursos del Barroc, la història del Barroc en còmic amb activitats i audicions. Llegeix amb atenció mentre escoltes música barroca i després contesta a les preguntes del qüestionari inicial.
recurs del barroc








Un altre recurs molt interessant sobre el barroc musical és aquesta presentació de la Paola Oliva on es pot treballar interactivament tot o quasi tot el que hem après de l'època barroca. Si quan obres la pantalla es queda en blanc clica en aquest enllaç i descarregat i instal·la el JAVA.










Los comentarios están cerrados.