TALLER DE VIOLONCEL A L’ESCOLA

Cada any m'agrada fer una sortida musical per cicle, així dóno la oportunitat als nens de gaudir d'espectacles musicals amb qualitat, anar a teatres tan importants com l'Auditori, el Liceu o el Palau aquí a Barcelona,  i podem ampliar el curriculum de classe de forma pràctica i vivencial. 
Normalment sempre tenen bona acollida per part de l'alumnat i això m'agrada molt.Però també tenim l'opció que professionals ens vinguin a l'escola a fer tallers musicals, sense necessitat a vegades tampoc de tenir un gran teatre a l'escola, a l'aula de música o una aula amb projector.. a vegades ja és suficient i als nens els surt més econòmic (4/5 euros) ja que no ens hem de desplaçar.
Aquest any hem tingut la visita de la Gemma, la violoncelista !




El dilluns va venir a l'escola la Gemma, una violoncelista que ens va ensenyar moltes coses sobre aquest instrument de corda fregada.
Ens va tocar en directe peces tan importants com El cant dels ocells de Pau Casals, o l'Himne de l'alegria de Beethoven.
Ens va dir els noms de les parts més importants del violoncel i ens va ensenyar uns efectes molt divertits que es poden fer amb aquest instrument com el pizzicatto, les sirenes...
El moment més màgic va ser quan els nens van poder acompanyar el violoncel tocant unes campanes.
També ens va ensenyar que amb el violoncel es poden tocar peces modernes i/o de pel·lícules com cançons Disney o de Star Wars.
En acabar van poder tocar el violoncel amb l'arquet i tots ens vam endur un record tatuat a la mà: el violoncel en un tattoo !!
Moltes gràcies Gemma !








Si voleu veure com ho va fer... cliqueu aqui

Si a vosaltres us interessa fer aquesta activitat aquí trobareu més informació i el seu link de contacte
Si vols que vinguin amb el saxo:
http://barnabrassquintet.com/tallersaxo/
Si vols que vinguin amb la tuba:
http://barnabrassquintet.com/taller-de-tuba/




Los comentarios están cerrados.