BONES VACANCES

Vos desitgem el millor per a estes vacacions. Alguns hauran de treballar més que d´altres durant l’estiu, però este espai web roman actiu per a actualitzar-se i per a idear noves formes de ser més útil.

Ens agradaria recordar com va començar esta iniciativa ja començat el curs, i com se li ha donat forma fins a convertir-se en una ferramenta que ens ajuda a millorar la classe de música.

Volem que esta web siga testimoni de les vivències del centre, especialment les relacionades amb la música. Per això vam arreplegar al desembre el dia dels drets humans, en nadal el concurs “Tu sí que vales”, al gener la preparació del Dia de la Pau, el Carnestoltes, etc.

Recordar-vos que en el calendari-agenda teniu els esdeveniments importants de l’institut marcats. (Ja estan les dates i hora dels exàmens de setembre, dies festius i vacacions del pròxim curs. Veure en gran o en forma d’agenda).

La nostra pàgina ja té més de 8000 visites gràcies a vosaltres (A més d’Espanya hi ha visites de 9 països que sumen més de 150 visites). 8000 visites no és un número molt elevat però indica que sí l’estem utilitzant. A continuació podeu veure el gràfic de visites i els distints països que s’han connectat a la nostra pàgina:
ALUMNES QUE HAN DE FER EXÀMENS A SETEMBRE
Alumnes amb música pendent de cursos anteriors
Dijous 1 de setembre de 2011
A les 18.00 hores
En l’aula de música 2

Alumnes amb la música suspensa d’este curs
Dilluns 5 de setembre
A les 12.00 hores
En l’aula de música 2


Vos passem també ací les orientacions per a setembre:
ACTIVITATS_RECUPERACIO_SEP11Per a tancar el post teniu ací dos vídeos. El primer és un curt de Pixar “For the birds” Necessitem millorar la nostra convivència?

Convivencia from Música Les Dunes on Vimeo.

El segon és un Lip-Dub. Este tipus de muntatge s’ha posat de moda. En este cas és un vídeo realitzat per l’Ies Thader d’Orihuela.

LIP DUB IES THADER ORIHUELA from Música Les Dunes on Vimeo.
Los comentarios están cerrados.