We Are The World, un tema que cantarem en la Jornada de la Música a 6è

Ahir vam estar repassant amb els nois i noies de 6è el tema “We are the World” de Michael Jackson que cantarem en la Jornada de la Música que tindrà lloc amb totes les escoles del barri el proper 29 de maig.


«We Are the World»en català: «Som el món» ) és una cançó escrita per Michael Jackson i Lionel Richie el 1985, produïda per Quincy Jones i gravada per un gran grup de músics famosos format especialment per l’ocasió que es va denominar USA for AfricaUnited Support of Artists for Africa ). L’enregistrament de la cançó es va realitzar el 28 de gener de 1985 i publicada el 7 de març del mateix any pel segell Columbia Records . Els beneficis obtinguts per la cançó van ser donats a una campanya humanitària per intentar acabar amb la tremenda fam a Etiòpia.

Us deixo la lletra i l’audio per si la voleu repassar:
Los comentarios están cerrados.