MUS-E 2015

Amb les vacances a l'esquena, les piles carregades i la primavera que ara sí que treu el cap, tornem amb la nostra popular macrodansa.

Enguany hem gaudit de més sessions MUS-E i a més de dansa, també teatre amb l'Elisabet!!!!


El nostre projecte d'aquest curs ha estat més llarg i hem aprofitat per treballar-ho també més gran. Seguint amb la idea del Concert de Nadal on cada cicle cantava una cançó d'arreu del món i una catalana, hem fet el projecte de Contes del Món a partir de la cultura de la majoria de vosaltres. Així, hem treballat els contes:

          - Educació Infantil: El colibrí (Guatemala).
          - Cicle Inicial: El conte de la cendra (Marroc).
          - Cicle Mitjà: L'honestedat (Pakistan).
          - Cicle Superior: Els quatre dracs (Xina).

A més, tots treballem el conte d'unió El Patufet (Catalunya). Per tant, cada classe heu treballat de valent amb dos contes. Però això no queda aquí, ja que a través del projecte de l'escola Explica'm un conte, on parelles de companys de 5è i 6è vénen a explicar-nos un conte, tots hem conegut els contes que treballen en els altres cursos.

Si a part d'escoltar els contes, llegir-los, explicar-los, pintar-los, debatre'ls,... hi afegim sessions de dansa i teatre, el resultat pot ser fabulós! En les sessions MUS-E hem treballat i representat el conte, hem après jocs per relaxar-nos, per deixar-nos anar i perdre la vergonya, de tècnica corporal,... i preparant la macrodansa dels contes pel dia de Sant Jordi.


Assaig amb dos grups dels 9 totals.

La Macrodansa d'enguany barreja la dansa, el teatre, la música, la cultura popular, la plàstica, la rítmica Dalcroze i la plàstica animada, figuras humanes al terra,... Hem fet una adaptació del conte d'El Patufet on apareixen elements representatius dels contes del món treballats. La música és del percussionista egipci Gamal Gomaa, les flautes d'un servidor i la locució (la veu de la narradora) és de l'Eli, sens dubte.

Podeu escoltar-la aquí:No puc acabar aquest escrit sense donar les gràcies la feina amb la que han col·laborat moltíssim la Cristina i el Carles amb els contes, els artistes, l'Alba i tots i totes les mestres de l'escola. Sense ells i elles impossible!Los comentarios están cerrados.