Les notícies de l’EM

Seguint el fil de l'optativa de "Periodisme audiovisual", els alumnes de 3r ESO han treballat l'Edat mitjana i han fet una notícia d'aquesta època relacionada amb la música. Cadascú dels grups han treballat l'edició de la notícia, un guió com a presentadors i un logo de la cadena de telenotícies que representaven...... 
Hem gravat cada notícia amb un croma i després he fet el muntatge audiovisual.... Tot i les faltes d'ortografia, les llagunes de continguts i en alguns casos el inexistent fil musical conductor,el hi han quedat uns TELENOTÍCIES molt originals, divertits i creatius..... Els que surten amb el croma darrera és perquè no han lliurat la imatge tunejada en el termini establert!!!!! 

AH.....el vídeo de les Presses Falses encara no està editat......Us prometo que quan tinguin més temps el muntaré!!!!!


Los comentarios están cerrados.