musika eta euskara 2013-09-02 11:35:00

Kurtso berria hementxe dago. Ongi etorriak eta animo!!!

Entradas relacionadas:

  • We wish you a Merry ChristmasWe wish you a Merry Christmas Anónimo (s. XVI): We wish you a Merry Christmas Villancico navideño tradicional inglés. Transcripción para flauta dulce y piano por Massimo Pennesi. Esta partitura interactiva ha sido […]
  • Només quedaven els “ocells” de P4 per representar LA PRIMAVERA de VivaldiNomés quedaven els “ocells” de P4 per representar LA PRIMAVERA de Vivaldi Durant aquesta setmana tots els nens d’Infantil han escoltat i escenificat LA PRIMAVERA del compositor venecià A.VIVALDI. I avui han estat els ocells de P4. S’ho han […]
  • Irailak 19: Candle in the windIrailak 19: Candle in the wind “Candle in the wind” abestiaren 100.000 kopi saldu ziran Espainian 1997ko irailaren 19an. Abesti orijinala 1973. urtean sortu zan, Marilyn Monroe artistaren oroimenez, Elton Johnen […]
  • Concert de Nadal. FotosConcert de Nadal. Fotos Aquí us deixo una mini presentació amb fotos del Concert de Nadal. No n'han sortit gaires. La il·luminació de la sala fa que no surtin gaire bé. Tot […]Los comentarios están cerrados.