Deures de 5è A: En un mercat persa

Ja estàn anotats al calendari de música els deures de la setmana que ve de la classe de 5è A. Recordeu que us heu d'estudiar sobretot els quatre últims compassos.

Aquí us deixo la cançó completa per a què sapigueu com ha de sonar. Tingueu en compte, però, que no heu de tocar-la a la mateixa velocitat que la del vídeo, a classe l'hem vist més lenta i així ja va bé.Us informo de què també teniu el quadre amb les posicions de la flauta a la secció de flauta d'aquest mateix bloc.

Aquesta cançó és part d'una obra de Albert W. Ketèlbey, un compositor, director i pianista anglés. L'obra es diu "En un mercat persa" i el que toqueu vosaltres és el tema central de l'obra. Si l'escolteu el reconeixereu de seguida.

Aquí us deixo el vídeo de l'obra i la història que conta:
I ara escolteu la versió d'una orquestra molt especial:
Recordatori per al grup dels instruments de vent: heu de passar-me la presentació amb el Powerpoint que vam fer per a la webquest. Envieu-la a la direcció següent: aulademusicaferreries@gmail.comLos comentarios están cerrados.