6è: Projecte de la llum i el so

Els alumnes de 6è han realitzat, aquest últim trimestre, el projecte de "La llum i el so", que engloba totes les àrees i a la música la toca especialment. Ja veureu pels dossiers dels alumnes que ens hem centrat molt en la música al segle XX, amb la investigació de suports d'àudio i l'entrevista que us han fet.


El que potser no coneixereu és que vam aprendre també com funciona la gravació a nivell professional, és a dir, l'enregistrament d'àudio dels estudis. Per això vam fer una gravació a "l'estil professional" amb un aparell de mescles i utilitzant una cançó senzilla a tres veus, les quals vam gravar per separat.


El resultat va ser tots els alumnes de 6è cantant alhora després de fer la post-producció (combinant totes les pistes que vam gravar). En total, d'un total de 50 alumnes, en la gravació en surten més de 100, gràcies a muntar diverses pistes de gravació.
Si voleu veure les fitxes que s'han treballat, mireu la secció de materials de l'àrea, bé mirant l'e-quadern o bé buscant la pàgina concreta a la barra desplegable d'aquesta pàgina.

Los comentarios están cerrados.