Castanyada? Halloween? I la música?

Cementiris, bruixes, fantasmes  han estat objecte d'inspiració de músics i compositors, ja sigui de música culta com de música popular (pop-rock i d'altres). També el cinema se n'ha fet ressó en nombroses ocasions.

Tot Sants, Castanyada o Halloween, sigui el que sigui és un bon motiu per saber com sona la música inspirada en aquests temes.

En aquest Wix analitzarem La Dansa Macabra de C. Saint Saens i escoltarem entre d'altres el famós Thriller de Michael Jackson.

I com que del que es tracta és de fer música, tocarem una adaptació d'una adaptació que he trobat per a flauta.   Luís Belmonte ha preparat un vídeo que ens anirà superbé com acompanyament. Podeu clicar la pestanya on hi posa "Tutorial paso a paso", per aprendre-la a poc a poc. Gràcias Luis por tu trabajo!

Fixeu-vos que a la partitura amb Noteflight hi trobareu només el tema principal.
Los comentarios están cerrados.