Sarabanda de Händel. Per Núria i Òscar de 3rESO

Ja comencem a tenir una mica perfilat el repertori del Concert de Primavera i una de les peces que tocarem amb els alumnes de 3rESO és una versió a dues veus de la Sarabanda de Georg Friedrich Haendel. 

La Sarabanda és una de les danses de la Suite en re menor per a clavicémbal que va escriure aquest compositor del Barroc i segur que us sona molt perquè se n'han fet moltes versions i també ha estat utilitzada en el cinema en la pel·lícula Barry Lindon

El trimestre passat la vam tocar amb els alumnes de 3rA i fins i tot en vam fer una gravació. Són la Núria Mansergas i l'Òscar Rodríguez en una intepretació fantàstica. Tenim el vídeo gràcies a l'Eva Lòpez que també és una artista. Gràcies a tots.Us deixo l'adaptació que Mássimo Penessi del bloc educacionmusical.es ha fet d'aquesta obra i que és la versió que toquem nosaltres.


Los comentarios están cerrados.