IV Jornada d’inclusió digital

http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/

Avui dissabte té lloc la IV Jornada d'inclusió digital  a La Pobla de Mafumet. 

L'objectiu d'aquesta jornada de formació organitzada pel Departament d'Ensenyament és: 
1- reflexionar sobre la diversitat a l'aula i els diferents ritmes d'aprenentatge que en ella ens hi podem trobar.
2- donar resposta a un major nombre d'alumnes possible amb idees i propostes que afavoreixin l'èxit en l'aprenentatge
3- coneixer, explorar i experimentar amb l'ús dels recursos digitals

https://docs.google.com/presentation/d/1-6IDrqbWJYrzd-j8EFLhlqMXoyiOtP4FTFPM8IwSTEs/edit#slide=id.pAquest és el meu objectiu en el dia a dia a la classe amb els meus alumnes i ho serà també avui quan exposi la meva experiència a l'aula a tot el conjunt de professionals que es reuniran en la IV Jornada d'inclusió digital. 

El títol de l'experiència és:  "El Barroc musical a Europa. Fem un collage interactiu" amb Thinglink". L'objectiu serà que cada un dels professors de la Jornada trobi una  proposta creativa i engrescadora adaptada a la realitat de la seva aula. Los comentarios están cerrados.