Concert de Nadal 2015. Vídeos

S'han acabat les vacances i ja ens hem posat en marxa. En el primer article de l'any us porto el vídeos del Concert de Nadal que vam fer el dia 15 de desembre a l'Auditori del Paborde. Buff, quasi no em puc creure quan ràpit passa el temps!

Va ser el dia 15 de l'any 15 i celebravem el concert número 15. Quina coïncidència, no!

He fet una llista de reproducció amb totes les cançons del concert en el mateix ordre que les vam fer. Tal com vaig explicar, cada una de les cançons va anar precedida per una petita presentació que dues alumnes de 4t ESO van anar llegint amb gran professionalitat. Podeu veure el programa i sentir la presentació general clicant AQUÍ.

Tot i els problemes d'àudio que vam tenir, estic molt contenta de tal com va anar tot. Ja em direu què us sembla.

Los comentarios están cerrados.