Taller d’instruments de làmines i teclats

Avui us vull presentar un taller que vam començar fa tres cursos. El fem a una sessió que tenim desdoblada i que normalment utilitzem per aprendre a tocar la flauta. La durada del taller és de 3 sessions.

L’objectiu és iniciar l’alumnat en la pràctica dels instruments de làmines i dels teclats. Ho fem al mateix temps i cada alumna/e treballa al seu ritme.

Per al taller de làmines tenim l’objectiu de tocar un fragment de “L’himne de l’alegria”. Prèviament fem uns exercicis per treballar la tècnica de l’instrument. Us podeu descarregar la fitxa seguint l’enllaç.

D’altra banda, per al taller de teclats, volem aconseguir tocar la cançó “Cascavells de Nadal”. Per no molestar al grup de làmines, utilitzem auriculars i també fem una sèrie d’exercicis per treballar la tècnica. Us podeu descarregar la fitxa seguint l’enllaç.

Al següent vídeo podeu veure com es desenvolupen les sessions.

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriu-re, simplement, amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a la nostra pàgina de facebook.

Los comentarios están cerrados.