“La Mestra” (Zoo)

L’any 1994, la UNESCO va declarar el 5 d’octubre Dia Mundial dels Docents per commemorar  la signatura de la recomanació del 1966, OIT/UNESCO, relativa a la situació del personal docent.

Aprofitant aquesta data, m’agradaria fer un petit homenatge a totes i tots els Docents, però, especialment a algunes i alguns mestres que vaig tenir a la meva infància. Persones compromeses que van lluitar per millorar l’educació, la societat i el món, mestres a qui sempre els hi estaré agraït.

Ho vull fer compartint una cançó del grup valencià ZOO, que porta per títol “La Mestra”. La primera vegada que la vaig escoltar, immediatament vaig pensar que estava inspirada en la història d’una mestra que anys enrere vaig descobrir al llibre “La mestra”, de Víctor Labrado.

En aquest llibre s’explica la història de Marifé Arroyo, una mestra que va lluitar per una millor educació i que, per aquest motiu, va ser represaliada. En definitiva és la història d’una de moltes i molts mestres compromesos que van aconseguir canviar la nostra societat radicalment.

A tots vosaltres, Moltes gràcies!

 

 

Si us ha agradat, recordeu que compartir multiplica!

Si no us voleu perdre cap article us podeu subscriure amb una adreça de correu electrònic.

També ens podeu seguir a les xarxes socials:

facebook logoinstagram-icon_1057-2227




Los comentarios están cerrados.