6è (deures d’avui): Classificació d’instruments

Aquí teniu la classificació dels instruments per a què pugueu completar la fitxa de deures. Podeu preguntar-me dubtes en forma de comentari, en aquesta entrada del bloc, per aquí mateix us contestaré. Ànim i concentració!

Si us interessa, podeu baixar-vos la presentació des de Scribd o des de Google Docs
Classificació dels instruments: Hornbostel-Sachs


Actualització (09-05-12): recordeu que, encara que a la presentació no surt la paraula "criteri" que teniu a la vostra fitxa de deures, els criteris de classificació són els motius que ens fan separar els intruments en diversos grups (en la classificació antiga): pel material amb què es construeixen, per la forma de tocar, per l'element que vibra...
Una bona classificació ha de tenir un sol criteri.

Los comentarios están cerrados.