Ens presentem als Premis Edublogs 2013Els nostres blocs ja han sortit publicats a la web del concurs (blocs 3rESO i blocs 4tESO).  Ens presentem als premis Espiral Edublogs 2013 en la categoria de Blogs de Alumnos.

La idea inicial  va ser presentar-nos amb els alumnes de 4tESO (4t ESO: Activitats 2.0). Des de principi de curs n'havíem anat parlant i poc a poc ens hi vam anar engrescant. 
Però el cert és que aquest curs 2012-13 està sent un any en què els alumnes de 3rESO (3r ESO. Activitats 2.0) han entrat amb moltes ganes en el món dels blocs i les eines 2.0. La majoria han treballat molt i molt bé, i m'han donat sorpreses molt agradables fent treballs de molta qualitat. Així és que també ens hem  animat a presentar-nos.

Trobareu tota la informació clicant la imatgeLos comentarios están cerrados.