Fem un Popplet col·laboratiu. 2nESO

Amb els alumnes de 2nESO hem començat amb els Instruments de Percussió. El primer que hem fet ha estat conèixer quines són les característiques dels instruments de percussió (amb AQUEST MAPA ). També hem vist com es classifiquen tenint en compte aquestes característiques.

Després, amb l'ajut de tots plegats hem fet una exposició d'instruments a la classe. Per grups els alumnes han escollit 4 instruments i n'han fet un estudi. El resultat d'aquest estudi ha de quedar reflectit en una fitxa. També hi ha d'haver, si és possible, una mica d'història sobre l'instrument  o algun instrument similar i un vídeo on es vegi l'instrument com sona.

Finalment tota aquesta informació ha de quedar reflectida en un treball. Aquesta vegada farem un Popplet col·laboratiu. Per saber com es fa seguirem AQUEST TUTORIAL.

En aquesta pàgina titulada "Músiques del món" hi trobareu tots els instruments i el seu nom.

Aquí teniu algunes fotos del treball que hem fet a classeLos comentarios están cerrados.