Imaginem una música. 4tESO


Continuem amb el tema de la Música i el Cinema, per centrar-nos ara si amb la Música. Per fer-ho hi posarem molta imaginació i buscarem la música més adient per a cada una de les 6 imatges que us proposo. El gènere musical i el tema que escolliu són del tot lliure.

En el Cinema música i imatge estan en estreta col·laboració, i juntes reforcen el missatge que volem transmetre. El llenguatge musical és subjectiu i abstracte, mentre que la imatge i la paraula són objectives i concretes. Fixeu-vos que quan ens mirem una imatge veiem una representació fidel de la realitat, ara bé, quan escoltem una música el que hi veiem representat és allò que la nostra imaginació ens suggereix. 

Farem una "playlist", és a dir una llista de reproducció, amb una eina molt interessant que es diu Mixbits. Podem traduir "bit" com a mossegadeta o tastet, i tal com podreu veure a la web de Mixbits hi trobareu música de tots és gèneres i estils però que duren només 30 o 40 segons. 

L'avantatge que té aquesta eina és que no cal registrar-se, així que només cal que seguiu les instruccions que us he posat en el document que hi ha a peu d'article.

Per provar l'eina jo n'he fet un (veureu que només és del Barroc) Us he de dir que m'ho he passat molt bé! 

Podeu anar al meu Mixbit clicant AQUÍ .


Los comentarios están cerrados.