Treballs "de cine". Síntesi del llenguatge cinematogràfic. 4tESO

Ja hem acabat amb el Llenguatge cinematogràfic: hem treballat l'enquadrament, l'angulació, els signes de puntuació (transicions entre els diferents plans) i el muntatge. 

Com a síntesi d'aquesta primera part del tema de Música i Cinema, els alumnes de 4tESO han fet diferents treballs de creació en els quals han hagut d'aplicar tot allò que han après sobre el llenguatge del cinema. A més, tot i que encara no hem abordat el tema de la música en el cinema, calia que hi hagués una sincronia entre imatges i música.

Han utilitzat dues eines: Kizoa i iMovie.  Entreu en els seus bloc i us explicaran com ho han fet i què han tingut en compte en el "rodatge"

Els resultats han estat del tot sorprenents i molt originals!! (cliqueu damunt de cada imatge per veure la pel·lícula. Podeu veure-ho gran anant a la part inferior dreta de la presentació)

"Làgrimas desordenadas" amb Cèlia RoigEugènia Cavallé "postrodatge" :),  Marta Pàmies, Judit Prats i Xènia Garcia (animació de dibuixos fets a la pissarra, de la cançó Làgrimas desordenadas de Melendi)"Persecució" per Júlia Roig, Mar Llaberia "posrodatge" :), Josep Martí, Andrea LegaCarla Gonzàlez i Júlia Carné  (els protagonistes són uns dits i dos cotxets de joguina).


"La marieta i l'abella" per Maria Martí "postrodatge" :),  Maria Coca, Joan Milà i Pau Salvador, Ariadna Pomerol i Neus Toledano (els protagonistes són uns gots disfressats i dos ninos de paper maixé).

"La riquesa no ho és tot" fet pel Dani Muñoz, Josep Masdéu, Víctor Güell (amb uns protagonistes ben originals)


Finalment tenima una "Història d'amor" protagonitzada per unes Barbies.  Han editat el vídeo amb Pinnacle com molt bé expliquen la Noemí Pérez, l'Anna Prats i la Laia Garriga
Los comentarios están cerrados.