Imaginem una imatge. 4t ESO

L'activitat que us proposo avui és totalment al revés de l'activitat que vam fer la setmana passada "Imaginem una música"

En aquesta ocasió heu de buscar tres imatges que coincideixin amb el que la música us suggereix. Deixeu corre la música i la imaginació i veureu com la música és diferent a cada moment i que ens pot suggerir idees diferents.

No us dono el títol de la música perquè no us influenciï, ja que tal com hem explicat a classe la "música pura", que és la música que no està associada a cap text ni imatge, és la més expressiva de totes les arts. A cada un de nosaltres ens suggerirà unes sensacions, sentiments i pensaments diferents. 

Podeu buscar les imatges a Google o Flickr i també en aquests enllaços (hi trobareu imatges molt interessants!): Col·lecció d'ilustracions de Pintrest, Ilustradores Pinzellades al món i Francesca Quatraro.

Los comentarios están cerrados.