Tots fem Sant Jordi!

Aquest any celebrem Sant Jordi d'una manera diferent: 
hem omplert els nostres blocs de roses i música!Podeu trobar cançons molt boniques en tots els blocs dels alumnes de 3rB i també explicacions de la llegenda de Sant Jordi com la de la Montsant López o la del Lluís Llevat.  

Sabeu de qui és cada una de les roses? (Marc Bachs, Alba Barberà, Aina Bové, Òscar Compte, Andrea Ejimeno, Lluís Expòsito, Judit Ferran, Lluís Llevat, Montsant López, Pilar Moreno, Kim Ouali, Àlex Pareja, Laura Pino, Nazar Romaniv, Elisabet Sorribes)

Els alumnes de 4tESO encara no han acabat de guarnir el seus bloc, però espero que en el transcurs del dia ja l'anirant endreçant :). De moment l'Eugènia, la Judit, l'Andrea, el Josep, la Júlia i la Maria ja ho han fet i han posat la seva cançó. A última hora també s'hi han afegit el Pau, la Carla, la Júlia i el Joan.
La Cèlia Roig en el seu bloc també ens enllaça el mateix web més actualitzat, podeu enviar Sant Jordi, el Drac o la Princesa amb la cara que vulgueu.Feliç dia de Sant Jordi a tots.Los comentarios están cerrados.