iPad Mini Commercial. Per tablets

Ja hem començat a preparar el Concert de Primavera i una de les peces que volem fer és la melodia de l'anunci de l'iPad mini. 

La melodia original és una cançó titulada Heart and Soul de l'any 1938. La lletra és de Frank Loesser i és una lletra super-romàntica (la podeu trobar en aquest enllaç).

A l'àudio que hi ha en aquest article, hi podeu sentir documents originals de l'època! Us adonareu de com de famosa va ser aquesta cançó en aquell moment.La melodia que els publicistes del senyor Apple van escollir és molt senzilleta i resultona. Hi ha uns quants alumnes que s'han animat a aprendre-la amb els seus dispositius mòbils. Depenent dels ànims i les possibilitats, la farem a dues o a tres veus. De mooment ja podeu començar a practicar. Teniu el model al vídeo que us he deixat a peu d'article.


Los comentarios están cerrados.