El Barroc en un Mapa

Hem tingut alguns dies de festa però no d'inactivitat i amb els alumnes de 3r ESO estem plenament posats en el Barroc.

Com estem comprovant, és un període molt plè d'aconteixements musicals: neix l'orquestra i amb ella la família dels violins; neixen formes musicals tant importants com el concert solista i l'òpera; i és també el moment en què Vivaldi, Bach, Haendel o Pachebel escriuen les seves obres tan conegudes per tots nosaltres.

Per tenir una idea general de tot plegat, hem elaborat un mapa conceptual amb una eina amb la qual ja estem molt familiaritzats: Popplet. Aquests són els treballs d'uns quants dels alumnes. De tots, voldria destacar el treball de la Montsant López: amb molta informació sobre totes les formes musicals i amb els títols de totes les obres que ha posat en el seu mapa. Podeu posar comentaris al seu bloc.


Los comentarios están cerrados.