El Barroc a Europa: Collage i Thinglink

Hem descobert una nova eina, l'Smore. Aquesta eina ens ha permès fer uns treballs molt vistosos amb els alumnes de 4tESO i a mi també m'ha servit per fer una presentació dels treballs que els alumnes de 3rESO han fet sobre "El Barroc a Europa. Collage 3rB".

La veritat és que els han quedat uns treballs molt ben fets. En el centre han situat en el mapa d'Europa cada compositor en el seu pais corresponent i al voltant i han posat els principals compositors del Barroc amb quatre punts d'informació: Nom, paìs de naixement, una obra important i una curiositat o xafarderia de cada un d'ells. Hi ha xafarderies molt intereressants!

Clicant a la imatge podreu veure l'exemple fet per la Laura Pino i a la presentació hi trobareu la resta dels treballs de la classe.

Feu comentaris donant la vostra opinió i dient quin és el que heu trobat més interessant!!!
Los comentarios están cerrados.