Bodydup. Què és?

Sabeu què és un bodydup? Doncs és un lipdub però amb percussió corporal

La Universitat de Vic ha fet un pas endavant i ha creat un concepte nou de lipdub, basat en coreografies de percussió corporal que han enregistrat en diferents espais del campus universitari. 

El vídeo es basa en unes coreografies que es desenvolupen al ritme d’un cover del tema “We Can Work it Out” de The Beatles. Aquest cover s’ha creat expressament per a l’ocasió, de manera que la percussió que hi sona és només corporal sobre uns patrons rítmics.

Segons diuen els de la UVic:  "El bodydub és un altaveu per enviar un missatge optimista, positiu i esperançador al món, servint-se del missatge de la cançó, que explica que la vida és massa curta per passar-ho malament i que tot es pot solucionar, i de l’energia que transmet la percussió corporal coreografiada".

Si voleu llegir tot l'article podeu anar a Nació Digital.cat.

Los comentarios están cerrados.