La música a Catalunya a l’Edat Mitjana. Crèdit de Síntesi 2nESO

Per acabar el curs, amb els alumnes de 2nESO hem fet el crèdit de síntesi. Com que aquest tercer trimestre hem estat estudiant els instruments, el treball ha consistit en investigar una sèrie d'aspectes sobre la música a Catalunya durant l'Edat Mitjana i fer un estudi i classificació dels diferents instruments que hi havia en aquella època.

Els alumnes en grups de 2 o de 3, han elaborat dos posters interactius amb una eina 2.0 anomenada Glogster  . El primer poster, "La música medieval a Catalunya" està enllaçat amb un segon pòster, "Els instruments durant l'Edat Mitjana" (heu d'anar a peu de pàgina de cada treball i trobareu un enllaç en una foto i clicant us portarà al segon treball).

Tots els treballs han quedat molt macos, amb informació acurada sobre l'època i els instruments. Molts d'ells els han fet amb una estètica força medieval i hi han posat detalls de l'època que encara fa els treballs més autèntics.

Mar Pareja i Estela Jiménez Alícia Shahbazi i Marina Ayllón
Arnau Doménech i Christian Benavente Guillem Membrives, Carlota Milà, 
Cristina Masdéu
Laia Bosch i Alba Molina Gisela Risco i Júlia Llobet
Alícia Secaduras i Laura Velasco

Podeu veure la resta dels treballs clicant a cada perla d'aquest Pearltrees

GLOGSTER: La música medieval a Catalunya and 2nC / 2nB / 2nA in 2n ESO / Curs 2012-13 / (musicaade)Los comentarios están cerrados.