El sonido que habito

http://elsonidoquehabito.blogspot.com.es/
"El sonido que habito" és un projecte col·laboratiu que té com a punt de partida l'estudi del so. És també un projecte multidisciplinar basat en l'ús de les noves tecnologies (TIC) i en l'ús didàctic dels dispositus mòbils: smartphones, tauletes, mòbils...

L'inici de la col·laboració en aquest projecte, és el treball que amb els alumnes de 2nESO hem fet aquest primer trimestre i que hem titulat "Paisatges sonors de La Selva del Camp".  En aquest treball els alumnes van haver de gravar diferents ambients o paisatges sonors de La Selva del Camp i dels seus habitants i posteriorment fer-ne una descripció (en català i també en castellà pels que participen en el projecte). També van haver de fer una fotografia del lloc o l'objecte que havien gravat.

"El sonido que habito" és un projecte en el que actualment participen 54 centres d'Educació Primària i Secundària. En ell col·laboren alumnes i professors de diferents àrees procedents de tot Espanya i d'Amèrica Llatina. Aquest projecte que té com a cap i impulsor a Juan Carlos de Miguel del IES Bergidium Flavium (Cascabelos, el Bierzom León) recentment ha rebut el reconeixement de l'Associació Espiral que li ha concedit el  segell "Inn: Proyectos que dejan huella"

Donem les gràcies a la Mònica López, l'Aroa Espriu i l'Estel Lima pels seus treballs "L'aigua que bull d'una olla" i "Els passos d'un cavall". També agraïm la seva feina a la Carme Martínez, la Cláudia Ejimeno i l'Anna Vilalta per "Els sons electrònics", "Imprimint un document" i "L'esport dins de casa".

Los comentarios están cerrados.