Cor Geriona a Oh Happy Day: VOTA!

Des de fa 12 setmanes el concurs de corals Oh happy day, que es fa els dissabtes a la nit per TV3, ha anat guanyant espectadors. Aquest cap de setmana s'han decidit els 3 cors finalistes i s'ha eliminat el cor Geriona, un cor de veus blanques que canten com els àngels. 

Jo, com molta gent, també m'hi he anat enganxant a poc a poc i m'he adonat de la gran qualitat vocal de tots els cors i de la importància que té el moviment coral i la música al nostre país.

Si avui faig aquest article és per donar a conèixer algunes de les cançons que han cantat aquest grup de 17 noeis i un noi de la ciutat de Girona. La seva última cançó va ser "Un núvol blanc" de Lluís Llach i aquest és el vídeo de comiat:ESCOLTEU I VOTEU LA CANÇÓ QUE MÉS US HAGI AGRADAT!!


Los comentarios están cerrados.