Concert Commemoració 10è Aniversari de l’orgue

Aquest diumenge els alumnes de l'institut participen en el  Concert de Commemoració del 10è aniversari de l'orgue. Serà una celebració en la qual hi participaran tots els centres escolars de La Selva del Camp i també les Escoles de Música. Tindrem també el plaer de poder tenir com a convidats el alumnes del Conservatori de Música de Reus. 

Ens fa molta il·lusió poder participar en aquest acte tan important i més tenint en compte que l'organista, el Miquel Massana Cogul, és un ex-alumne que quan va ser a l'institut va participar molt activament en les activitats musicals en el centre. 

En la imatge veiem el Miquel recollint el Premi Baldiri Reixach pel seu Treball de Recerca de Música titulat "300 anys de tubs". En el treball fa un estudi comparatiu entre l'orgue actual inaugurat l'any 2001 i el que hi havia hagut antigament i que va ser destruït l'any 1936.

En paraules que el mateix Miquel posava en el pròleg del seu TDR “aquest treball podia ser l’ocasió perfecta de passar comptes amb el passat i col·locar l’antic orgue de la Selva al lloc on li correspon, però també d’anar més enlla i fer un estudi comparatiu entre els dos instruments, aprofundir en les seves característiques i descobrir si, tècnicament, tenen alguna cosa en comú”.Los comentarios están cerrados.