La partitura. Preparem la prova. 2nESO

S'han acabat les vacances i també hem acabat un tema que hauríem hagut d'acabar abans de les vacances. Per això cal refrescar una mica tots els conceptes que havíem treballat per tal de poder preparar la prova que tindrem divendres que ve.

Us he deixat tots els exercicis enllaçats en aquesta lliçó pas a pas que he titulat "La partitura". Val la pena que féu els exercicis i les activitats en l'ordre que els he proposat, tot i que no passa res si els féu desordenadament. Ja sabeu que heu de copiar els resultats d'algunes activitats i que això serà el dossier que haureu de presentar
-Activitat 1: per repassar (no cal copiar)
-Activitat 2 a 8, cal copiar enunciat i resultat correcte
-Activitat 9: feu còpia de pantalla del diploma que apareix al final de l'activitat on figura el nom i la nota. Per començar a fer l'activitat cal clicar "Start" i posar el nom.
-Activitat 10 i 11: són per fer (no cal copiar)


Create your own Playlist on LessonPaths!

Los comentarios están cerrados.