Joan Magrané guanya el XXXI Premi Reina Sofia de Composició

Joan Magrané Figuera, ex-alumne del nostre institut, ha estat guardonat amb el Premi Reina Sofia de Composició Musical per l'obra titulada "... secreta desolació..., en la seva trenta-unena edició. 

Recordo el pas del Joan per l'institut com el d'un alumne discret, treballador i sempre disposat a donar un cop de mà en tots els saraus musicals, ja fos tocar instruments Orff, flauta, piano, percussió o cantar. 

Despres d'acabar l'Institut, el Joan va estudiar a l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC) i actualment estudia un Màster en composició al  Conservatori de París . 

Finalment, ahir a la nit, després d'analitzar totes les partitures presentades al concurs, el jurat ha decidit atorgar-li el premi per majoria. El veredicte va ser conegut amb gran satisfacció i alegria per tots els que el coneixem.


Des d'aquest bloc, Música Selvatge (Música a La Selva del Camp) i des de l'Institut Joan Puig i Ferreter, li volem donar la nostra més sincera felicitació.

Joan, m'ha fet il·lusió fer aquest petit recull d'imatges dels nostres concerts (2002, 2003, 2004 i 2007). Espero que et faci tanta gràcia i , perquè no, nostàlgia, com a mi.Podeu sentir una de les seves últimes obres: el quartet per  corda titulat "Alguns cants òrfics" seguint AQUEST ENLLAÇ.  
FELICITATS JOAN!
Los comentarios están cerrados.