"Another brick in the wall" per Flauta

Avui just fa una setmana, a classe parlavem de "què aprenem gràcies a la música?" . Vam estar debatent perquè creiem que la música era important en la vostra educació i també vam veure un fragment de la pel·lícula The wall. La canço que se sent de fons es titula  Another brick in the wall i la música és del grup britànic Pink Floyd.

Com vam poder veure, el contingut de l'escena i la lletra de la cançó tracta un tema molt interessant i alhora molt delicat com és el maltractament psicològic infantil (sortosament ara a les escoles això no ho veiem). 

També ens vam poder adonar que  hi havia una altre tema d'interès i que, aquest si, és de gran actualitat: l'educació com a fre per a la creativitat. La música fomenta la creativitat i això és important en l'educació.

A la classe d'avui aprendrem la cançó, en una presentació en Wix que ha fet Carme Marchena. És important que les primeres vegades la toquem amb el Noteflight, ja sabeu que la qüestio del ritme sempre és complicada.
http://promuu.wix.com/the-wallLos comentarios están cerrados.