Qui hi ha darrere les baldufes?

Ja ha acabat el curs i ja no queden alumnes a l'institut.

Si que ens queden molts records i un d'ells és el d'haver participat en el Premi Espiral Edublogs i haver guanyat dues baldufes d'or. Una en la categoria de Blocs d'Alumnes d'ESO pel bloc MusicAppSelvatges i una altra en la categoria de Blocs Col·lectius per haver col·laborat amb els nostres paisatges sonors de La Selva del Camp a El sonido que habito.

Vam poder fer una foto amb cada un dels autors i col·laboradors en el blocs. El vídeo és un petit agraiment a tots els alumnes que han treballat a MusicAppSelvatges. Han treballat de valent i el premi és un premi a l'esforç i a la constància que tots ells han tingut al llarg de tot el curs.I aquestes són les alumnes que van participar a El sonido que habito amb la samarreta que es va fer amb motiu del Premi.

Los comentarios están cerrados.