"I dreamed a dream" del musical Els Miserables


http://musicaade.wix.com/elsmiserablesAmb els alumnes de 4t ESO estem treballant el tema del Teatre Musical. L'objectiu és preparar l'anada a Barcelona a veure Mar i Cel, el musical que la companyia Dagoll Dagom té en cartell al teatre Victòria. 

Estem fent un treball molt interessant sobre els diversos gèneres escènics i també estem treballant la música de diversos musicals que ja han passat a la història com són Els Miserables, Cats o d'altres més actuals com són Cop de Rock, o Mary Poppins
http://lesnostrespartitures.weebly.com/ 
Podreu trobar les partitures al lloc web que he titulat Les nostres partitures a l'apartat Teatre Musical. Poc a poc l'anirè actualitzant amb altres adaptacions que estem preparant.

De moment us deixo una adaptació de la cançó "I dreamed a dream" del musical Els Miserables (molts de vosaltres el coneixereu per la seva recent adaptació cinematogràfica protagonitzada per Anne Hathaway) 

Los comentarios están cerrados.