"Amadeus": selecció d’escenes

Se'ns acaba el trimestre i ens han quedat algunes de les millors escenes de la pel·lícula "Amadeus" per veure. 

Ja sabeu que el cinema ens ajuda a fer-nos una idea del moment històric en què està ambientada i també ens ajuda a conèixer el personatge i la seva música. 

Aquest és el cas de la pel·lícula "Amadeus" gràcies a la qual podem conèixer algunes de les obres més conegudes d'aquest compositor dels Classicisme musical que és Wolfgang Amadeus Mozart. Posaré les escenes en l'ordre en què apareixen a la pel·lícula. 

Escena de la "Flauta màgica", va ser l'última òpera i potser la més coneguda justament per l'ària que canta la malèfica Reina de la nit (podeu veure diverses animacions sobre aquesta òpera AQUÍ)Escena composició del "Requiem" (recordeu que és una missade morts). Aquí veiem com Mozart dicta el Confutatis (una part de la missa) a Salieri. Mozart va deixar inacabat el Requiem i el Confutatis és l'últim que va escriure del Requiem (si voleu saber què vol dir Requiem i què es diu en aquesta missa de morts aneu AQUÍ)


Escena de la seva mort. Aquí sentim el "Lacriomosa" que és el final del Requiem i que Mozart ja no va poder escriure perquè s'havia mort. Aquesta part la va escriure un alumne seu (podeu llegir el text AQUÍ)
Los comentarios están cerrados.