La bateria. Presentació amb Educreations i activitats Educaplay

Amb els alumnes de 2nESO estem estudiant els Instruments de Percussió i com que la bateria és un instrument (o conjunt d'instruments) tan conegut però al mateix temps tan desconegut, m'he animat a fer aquesta presentació. 

L'he fet amb una aplicació de l'iPad que es diu Educreations i tal com veureu, permet fer unes presentacions o "lessons" com en diuen els creadors, en les quals es poden posar imatges, escriure, dibuixar, moure les imatges i el text al mateix temps que es grava la veu o la música. És una molt bona App per fer treballs i a més, és molt fàcil d'utilitzar. 


Qui s'anima a fer un treball amb Educreations? 

  

També he elaborat un parell d'exercicis per comprobar el que heu après. Els que els feu ja sabeu, còpia de pantalla amb el resultat i guardeu la imatge.

http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/1748979/la_bateria__test.htm http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/1748948/la_bateria__parts.htm
La bateria. TEST
La bateria. MAPALos comentarios están cerrados.