Els nostres concerts. Curs 2014-15

El temps passa molt ràpid i hi ha coses que vas deixant d'un dia per altra i al final queden mig oblidades dins d'un calaix o més ben dit, dins d'una carpeta a l'escriptori de l'ordinador.  

Doncs bé, perquè això no passi amb el Concert de Primavera (perquè ja va passar amb el de Nadal) avui comparteixo els vídeos dels dos concerts que hem fet enguany. I si, el temps passa molt depressa i hi ha gent que també creix molt depressa :)

El Concert de Primavera el vam fer el 27 de maig a l'Auditori del Castell. El Canal Camp va fer un reportatge del nostre concert en el que vam fer la presentació de la colla castellera de l'institut: El Juvenils de la Selva. 


El Concert de Nadal va ser el 16 de desembre de 2014. Podeu veure un recull de fotos i els àudios del concert fet per mi i també el reportatge de Canal Camp.

Los comentarios están cerrados.