"Halloweenyada musical" per divendres! Toquem dues marxes

http://musicaade.wix.com/marchafunebrechopin

S'acosta la Castaween o Halloweenyada (ja sabeu que a Catalunya celebrem la castanyada) i nosaltres no volem deixar passar l'ocasió per celebrar-ho fent una petita performance per l'institut divendres al matí. En el "concert" tocarem dues marxes ben diferents la Marcha Fúnebre de Chopin i Oh when the saints go marching in

http://musicaade.wix.com/ohwhenthesaintsLes dues cançons aparentment són molt diferents però, com veureu, absolutament relacionades amb la diada de Tots Sants, o dia dels morts,  que és el que celebrem el dia de la Castanyada o Halloween que és com en diuen als països de parla anglesa.

Li hem d'agrair a Luís Belmonte (Don Lu Musical) la magnífica adaptació que ha fet de la Marcha Fúnebre de  Frederic Chopin. Amb els alumnes de 2n d'ESO ens ha servit per parlar del Romanticisme musical, del compositor  i també de les "marching bands" a la Nova Orleans de Luois Armstrong. 


El Preludi en re bemoll major Op. 28 nº 15 conegut com la "Gota d'Aigua" és un bon exemple que ens ajudarà"sentir" la música romàntica i saber de què parlem quan parlem de música romàntica.També hem vist quina utilització en fa el cinema de la música romàntica amb un vídeo dels Simpson
Los comentarios están cerrados.