"Inventem una història amb sons". Treballs 2n ESO

http://musicaade.wix.com/sonsisorolls2n

A principis de trimestre i coincidint amb el tema del so i les seves qualitats, vaig proposar una activitat d'àudiocreació amb els alumnes de 2n d'ESO: "Inventem una història només amb so". Tot i que els treballs ja els van lliurar fa temps, no havia trobat l'estona per publicar-los.

Els alumnes ja fa una bona colla de dies que reclamen la publicació de tots els treballs per poder veure què han fet els companys i passar una bona estona escoltant-los i comentant-los. Així que aquí els teniu!!!

http://elsonidoquehabito.blogspot.com.es/search/label/IES%20Joan%20Puig%20i%20FerreterA classe els veurem i farem una selecció de quins ens semblen millors per compartir-los a la web col·laborativa El sonido que habito ."El sonido que habito" és un projecte col·laboratiu que té com a punt de partida l'estudi del so i l'ús dels dispositius mòbils amb finalitats educatives. Nosaltres ja hi vam participar l'any 2013 amb uns treballs realitzats per la Mirea Esteve, la Carme Martínez i l'Anna Vilalta alumnes que ara ja estan a 4t d'ESO i que encara les tenim entre nosaltres fent la matèria optativa de música.Los comentarios están cerrados.