4t d’ESO. Resum de sortides


Amb la tranquilitat del primer dia de vacances, em disposo a fer un petit resum de les dues sortides que, amb pocs dies de diferència, hem fet amb els alumnes de l'optativa de Música de 4t d'ESO. De fet, la crònica no la faré jo, sino que és un recull de tots els articles que els mateixos alumnes de l'optativa han publicat en els seus blocs.

La primera sortida, el 25 de novembre, vam anar a veure el musical Mar i Cel. A més, al matí, també van visitar el Museu de la Ciència i Tecnologia de Terrassa. Aquesta sortida la vam fer amb tots els alumnes de 4t d'ESO de l'institut.

La segona,  l' 11 de desembre, vam anar al Liceu a veure un espectacle de dansa contemporània de la companyia IT Dansa. Genial les dues coreografies que vam veure "Un Ballo" de Jiri Kylian i "Minus 16" de Ohad Naharin. I genial també, el fet que la Clara i l'Ariadna, fossin escollides per pujar dalt de l'escenari a ballar amb la companyia en el número final.

També vam aprofitar per anar al Museu de la Música on hi vam fer la visita guiada "Usos, Formes i Estils". Vam descobrir  un instrument únic en el món com el claviorgue i també vam descobrir que hi ha guitarres de cartró.

Aquest és el resum dels articles més destacats.
Sortida al Museu de Terrassa/ Mar i Cel: 
Sortida al Liceu i Museu de la Musica de Barcelona
AQUÍ també podeu escoltar a la Mireia Juncosa i la Júlia Artigas tocant un dels temes del musical Mar i Cel "Per què he plorat?


Anem a Barcelona! Curs 2015-16 by Slidely SlideshowLos comentarios están cerrados.