La veu. Tipus de veus. Activitats

Continuem treballant el tema de la veu i ara ens centrarem amb els tipus de veus.  Sabem que cada persona té un tipus de veu diferent amb unes característiques determinades que la fan inconfusible. 

Tot i això també hem vist que, tot i la gran diversitat de veus que hi ha, podem classificar-les i agrupar-les en femenines i masculines i també les podem classificar segons la tessitura o registre en veus de registre agut, mitjà o greu.

Els que treballeu amb les TIC suposo que ja us haureu adonat que Popplet, una magnífica eina 2.0 per fer mapes conceptuals, ha desactivat els vídeos dels mapes que tenia i que estava utilitzant feia temps. Com que eren molt clars i m'anaven molt bé per explicar, he utilitzat la mateixa imatge i l'he fet interactiva posant els mateixos vídeos amb Thinglink.


Al mateix temps hem treballat un parell d'activitats d'audició elaborades amb Educaplay i també algun joc d'aquells que ens van tan bé per fer quan ja hem acabat el tema. https://dl.dropboxusercontent.com/u/13981352/LIM.La%20veu.Tipus.Penjat/la_veu.html http://www.edu365.cat/eso/muds/musica/veu/avalua/index.htm
Los comentarios están cerrados.